به دلیل پیشرفته شدن صنایع امروز، نوعی خاص از الکتروگیربکس وجود دارد که می تواند زاویه گشتاور را به اندازه 90 درجه تغییر دهد. به این نوع، گیربکس هلیکال یا گیربکس شافت مستقیم گفته می شود. این قطعه دارای راندمان بالایی نیز می باشد. گیربکس هلیکال sew ، ییلماز، پارس، ایران و گیربکس هلیکال شاکرین از برندهای تولیدی معروف این الکتروگیربکس می باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید گیربکس هلیکال و نیز دریافت کاتالوگ و لیست قیمت گیربکس هلیکال با ما تماس بگیرید.
گیربکس هلیکال چیست؟
اینکه گیربکس هلیکال چیست ، در واقع این قطعه به دلیل دور بالا چند محوره بوده و دارای چندین چرخدنده می باشد. چرخ دنده های این گیربکس صنعتی به صورت جفت و با زاویه هلیکس مخالف جهت هم قرار می گیرند. همین مورب بودن زاویه قرارگیری دنده ها، منجر به درگیری بیشتر آن ها با هم ، افزایش کاربری و کاهش استهلاک می شود. از جمله اجزای دیگر این گیربکس، یاتاقان و شافت مستقیم هستند. کارکرد کلی آن نیز، انتقال دور و گشتاور موتور از یک محور به محور دیگر توسط چرخ دنده های موجود آن می باشد. این ساختار بسیار شبیه به گیربکس حلزونی است. با این تفاوت که چرخ دنده های گیربکس حلزونی، ساده و مارپیچ و در نوع هلیکال، از نوع پینیون می باشد. این مورد اصلی ترین تفاوت دو گیربکس صنعتی حلزونی و هلیکال محسوب می شود.
انواع گیربکس هلیکال
انواع گیربکس شافت مستقیم ، از لحاظ چگونگی قرارگیری در مدار به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
-
گیربکس هلیکال پایه دار
این مدل به دو صورت دیواری یا افقی در سیستم نصب و استفاده می شود.
-
گیربکس هلیکال فلنچ دار
همانطور که از اسم این گیربکس صنعتی مشخص است، این قطعه دارای فلنچ می باشد. بنابراین قابلیت کوپل شدن با الکتروموتور را دارد. نحوه قرار گیری آن نیز در مدار به صورت عمودی است.
-
گیربکس هلیکال پایه و فلنچ دار
در این نوع گیربکس به دلیل داشتن پایه و در عین حال فلنچ نسبت به دو نوع قبلی، کاربرد بیشتری در صنایع دارد. زیرا می توان آن را هم به صورت افقی و دیواری و هم به صورت عمودی در مدار استفاده کرد.
کاربرد گیربکس هلیکال
عموما کاربرد و خرید گیربکس هلیکال به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود در صنایع متفاوتی انجام می شود. از جمله ی مهم ترین کاربردهای گیربکس شافت مستقیم در صنایع زیر می باشد:
- صنایع آب و فاضلاب
- صنایع غذایی
- صنایع دارویی
- صنایع ساختمانی نظیر تولید کاشی، سرامیک، شیشه و سیمان
- صنایع دریایی
- موارد کشاورزی
- صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
- در ساختمان میکسر ها و تیکنرها
- در نوار نقاله ها و کانوایر ها
مزایا و معایب گیربکس هلیکال
از اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بدون سروصدا
- بدون لرزش
- دارای استهلاک پایین
- کیفیت، عمر و استحکام بالا
- بیشترین راندمان حدود90 تا 99%
- نصب و نگهداری راحت
- قابلیت نصب سه حالت مختلف
- بیشتر بودن چند برابری قدرت خروجی نسبت به قدرت ورودی
از جمله محدودیت ها و معایب گیربکس شافت مستقیم که خرید گیربکس هلیکال را دچار محدودیت می کند:
- تحت فشارهای محوری بالا (زیرا چرخ دنده ها با زاویه مورب در مدار قرار می گیرند.)
- لزوم استفاده از یاتاقان های با جذب فشار بالا
- بالا بودن قیمت گیربکس هلیکال
خرید گیربکس هلیکال و نحوه انتخاب آن
خرید گیربکس هلیکال منوط به رعایت مواردی کلی جهت انتخاب هر نوع گیربکسی می باشد. علاوه بر آن موارد کلی دیگری نیز باید برای این گیربکس صنعتی مورد توجه قرار گیرد که به شرح زیر می باشد:
- دور ورودی
- دور خروجی (حاصل نسبت دور ورودی به تبدیل می باشد.)
- توان موتور
- میزان گشتاور
- ضریب کار
تمامی اطلاعات بالا در کاتالوگ گیربکس هلیکال به صورت کامل و با جزئیات ذکر شده است. همچنین شما می توانید جهت کسب این اطلاعات با مشاوران ما در شهر پمپ نیز تماس حاصل فرمایید.
جنس گیربکس هلیکال
به طور معمول متریال مورد استفاده جهت ساخت پوسته گیربکس شافت مستقیم چدن یا فولاد می باشد. علاوه بر این لازم به ذکر است که نوع شافت و یاتاقان های مورد استفاده در این قطعه، به صورت غلطشی است. چرا که هریک از این موارد بر قیمت گیربکس هلیکال تاثیر گذار می باشد.
فروش اینترنتی گیربکس هلیکال
به دلیل مشغله های امروزی، خرید اینترنتی انواع کالاها من جمله خرید گیربکس هلیکال از طریق فروشگاه های اینترنتی ، بسیار رایج و متداول شده است. چرا که با این روش می توان تنها با یک تماس تلفنی علاوه بر دریافت مشاوره رایگان، از لیست قیمت گیربکس هلیکال نیز مطلع شد. همچنین شما می توانید جهت آشنایی با انواع برندهای محصولات در زمینه فروش گیربکس هلیکال از سایت شهر پمپ دیدن فرمایید.