پمپ, پمپ آب خانگی

پمپ دو پروانه ای چیست؟

پمپ دو پروانه ای چیست

برای تشریح اینکه پمپ دو پروانه ای چیست ، ابتدا لازم است که با انواع پمپ آب و کاربرد های آن آشنا شویم. علی الخصوص که امروزه کاربرد های پمپ آب بسیار گسترده تر از قبل شده است. رایج ترین این کاربرد ها را می توان در دسته های صنعتی، خانگی و کشاورزی تقسیم بندی نمود. در واقع به صورت کلی از این پمپ ها در هر مکانی که با کمبود فشار آب مواجه است، استفاده می شود تا به این صورت فشار آب تا حد قابل قبولی افزایش یابد. در این مقاله قصد داریم به معرفی پمپ پروانه ای به عنوان متداول ترین پمپ آب بپردازیم.

شناخت مدل های مختلف پمپ های آب از آنجایی حائز اهمیت است تا بدانیم در هر ساختمان از چه نوع پمپی استفاده کنیم تا حداکثر بازدهی را داشته باشیم. این موضوع به پارامتر هایی هم چون متراژ ساختمان و تعداد شیر های آب موجود در هر واحد بستگی دارد. البته بر همین اساس قیمت این پمپ ها نیز متغیر است. شما می توانید به منظور اطلاع از این قیمت ها، همچنین بهره مندی از مشاوره های رایگان شهر پمپ برای انتخاب بهترین مدل با ما در ارتباط باشید.

پمپ دو پروانه ای چیست ؟

بعضی از پمپ های آب که با نام پمپ پروانه ای هم معروف هستند، به اختصار با حروف CB در بازار فروش معرفی و عرضه شده اند. این پمپ ها به دلیل داشتن دو پروانه، قدرت بسیار زیادی را در پمپاژ آب فراهم می کنند. در واقع با استفاده از آن ها می توان فشار آب ضعیف را به یک فشار کاملا قوی تبدیل نمود. تا حدی که برخی از مدل های این پمپ ها ، پتانسیل تولید توانی بسیار بالا معادل یک تا یازده اسب بخار را هم دارا هستند. 

کاربرد های پمپ پروانه ای

به صورت کلی در پاسخ به اینکه کاربرد محصولات پمپ دو پروانه ای چیست ، باید گفت که این محصولات به منظور پمپ کردن آب های تمیز طراحی و ساخته شده اند. علاوه بر این هر دو نوع برق تک فاز و سه فاز به عنوان نیروی محرکه اولیه برای استفاده از آن ها مناسب می باشد. با توجه به این موضوع، انواع پمپ پروانه ای را می توان در مصارف گسترده ای مورد استفاده قرار داد. در ادامه به مهم ترین این موارد اشاره شده است:

  • ساختمان های مسکونی
  • بوستر پمپ های آب رسانی و آتش نشانی
  • صنعت کشاورزی
  • تامین آب مراکز تفریحی و اداری
  • مصارف صنعتی
  • و غیره …

پمپ پروانه ای

جنس اجزای پمپ دو پروانه ای چیست

غالبا جنس پروانه های این محصولات از برنج و یا نوریل می باشد. همینطور برای اینکه عملکرد انواع پمپ های دو پروانه ای به بالا ترین حد خود برسد، معمولا این قطعات در جهت عکس یکدیگر نصب می شوند. در ساخت مکانیکال سیل آن ها هم از سرامیک و یا گرانیت بهره گرفته می شود. علاوه بر این ها، چدن رایج ترین متریال برای ساخت بدنه این پمپ ها می باشد. چراکه کارایی و استحکام فلز چدن به منظور کارکرد روزمره پمپ ها، از بهترین انتخاب ها به شمار می رود. علاوه بر قطعات پمپ، فلز اصلی برای ساخت موتور این محصول برنج بوده، تا از این طریق قادر به تحمل حرارت هایی تا 90 درجه سانتی گراد برای سیال را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *