از جمله پمپ هایی که عملکرد آن ها توسط نیروی گریز از مرکز است پمپ حلزونی را می توان نام برد. برخی از برند های ایتالیایی این نوع پمپ شامل لوارا و ابارا می باشد. پمپ حلزونی بهار، رایان و آبروان نیز از نمونه های ایرانی هستند که می توان به آن ها اشاره کرد.
در این مقاله قصد داریم منحصرا پمپ حلزونی KSB هندی را معرفی کنیم. ولی در ابتدا متوجه می شویم پمپ گریز از مرکز چگونه کار می کند. و مزایا و معایب پمپ گریز از مرکز را بررسی می کنیم.
پمپ گریز از مرکز چگونه کار می کند
عملکرد آن توسط نیرو و فشار پمپ گریز از مرکز است. که با روشن شدن الکتروموتور انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی تبدیل می شود. به این صورت که این انرژی باعث چرخیدن پروانه ها می شود. در نتیجه فشار سیالی که وارد پروانه ها شده است از این طریق افزایش می یابد. در نهایت سیالات با فشار زیاد پمپاژ می شوند.
شکل این پمپ ها به صورت یک یا چند طبقه و همچنین متناسب با پمپ می توانند به صورت عمودی و افقی نیز نصب شوند. برای مطالعه ی بیشتر راجع به انواع پمپ های گریز از مرکز می توانید از مقاله های قبلی استفاده نماید.
معرفی برند KSB
برند KSB متعلق به شرکتی آلمانی می باشد. که فعالیت خود را در تولید و عرضه انواع پمپ از سال 1871 شروع کرده است. ولی اخیرا این برند تولیدات خود را در هند نیز شروع کرده است. تولید این کمپانی بر پایه دانش فنی قوی می باشد. از دیگر عواملی که باعث محبوبیت این برند شده است، استفاده از راه حل های نوآورانه و متناسب با نیاز مشتری است.
از جمله ی پمپ های تولیدی این شرکت، پمپ حلزونی KSB می باشد. که برای مشاهده ی این پمپ ها می توانید از کلمه ی لینک شده استفاده نمایید. همچنین جهت دریافت مشاوره و خرید انواع پمپ ها می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما در شهر پمپ اقدام فرمایید.
مزایا و معایب پمپ گریز از مرکز
پمپ های حلزونی دارای مزایا و معایبی هستند. که از جمله مزایای آن راندمان کاری بالا ولی با مصرف کم انرژی. ساختار ساده ای دارند ولی دارای تنوع زیادی هستند. فشار پمپ گریز از مرکز یا تولید جریان آن نیز به صورت یکنواخت می باشد.
از معایب آن نیز می توان اشاره کرد که راندمان آن هنگام افزایش دبی افت می کند. و زمانی که قطعات پمپ گریز از مرکز بالانس نباشند دچار ارتعاش زیادی می شوند. که منجر به آسیب و خرابی اجزای آن می شود.
قطعات پمپ گریز از مرکز
- الکتروموتور
- پروانه ها
- کوپلینگ
- یاتاقان
- مکانیکال سیل
- محفظه
کاربرد پمپ حلزونی KSB
نمونه هایی از کاربرد های این پمپ حلزونی را نیز می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
- تامین آب
- حمل و نقل
- برای کاربردهای خدمات صنعتی، شهری و ساختمانی
- مناسب برای جابجایی مایعات آلوده و لجن، دوغاب
- سیالات حاوی مخلوط ادویه
- صنایع شیمیایی و مواد غذایی