دسته‌بندی نشده

تاریخچه و نحوه اختراع الکتروموتور 2 اسب

الکتروموتور 2 اسب

الکتروموتور ها امروزه هم در صنایع و هم در زندگی روزمره کاربرد های بسیار زیادی دارند. آن ها انواع گوناگونی دارند و در دسته های مختلف تقسیم می شوند. اما تمام آن ها یک کار انجام می دهند و آن تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است. برای این که بیشتر با الکتروموتور ها آشنا شوید، در این مقاله قصد داریم درمورد آن ها و به طور اختصاصی الکتروموتور 2 اسب که یکی از مدل های رایج الکتروموتور است، توضیح دهیم.

الکتروموتور چیست؟

به زبان ساده الکتروموتور وسیله ای الکتریکی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. نوع انرژی مکانیکی الکتروموتور، معمولا دورانی است. به طور کلی الکتروموتور با نیروی الکتریکی، نیروی محرکه را تولید استفاده می کند.

بیشتر انواع موتور های الکتریکی کارآمد و ساده هستند و از آن ها برای تولید سطح بالای خروجی درایو بهره می برند. با پیشرفت تکنولوژی امروزه الکتروموتور های مختلفی با قدرت متفاوت مانند الکتروموتور 2 اسب تولید می شود. الکترموتور ها در اندازه های بسیار کوچک تا بسیار بزرگ برای قرارگیری در ماشین آلات و تجهیزات دیگر ساخته شوند. الکتروموتور ها را می توانید امروزه هم در صنعت و هم در زندگی روزمره مشاهده کنید.

الکترموتور ها چگونه اختراع شدند؟

الکتروموتور 2 اسب

برای پاسخ به این سوال باید به عقب برگردیم. مایل فارادی که یکی از دانشمندان برجسته بریتانیایی در قرن نوزدهم بود، تاثیر بسیار زیادی بر اختراع الکتروموتور ها گذاشت. برای اولین بار در سال 1821 فارادی آزمایشی را انجام داد که آغازی بود برای تولید الکتروموتور های مختلف. در این آزمایش فارادی با استفاده از یک سیم و مقداری آهنربا یک میدان مغناطیسی تولید کرد که با جریان الکتریکی کار می کرد. بعد ها در سال 1831 او قانون القای مغناطیسی را که مبنای ساخت الکتروموتور های امروزی است، ابداع کرد.

البته الکتروموتور ها تا سال 1872 به صورت رسمی اختراع نشده بودند. اختراع آن ها در واقع یک اتفاق ناخواسته در نمایشگاه جهانی وین بود. در این اتفاق یکی از ژنراتور ها پس از اتصال تصادفی به یک ژنراتور دیگر شروع به چرخش کرد. این امر باعث شد تا دانشمندان متوجه شوند که از ژنراتور ها می توان در موتور ها نیز استفاده کرد. این اتفاق در رشد سریع تر الکتروموتور ها تاثیر بسزایی داشت. رشد و ساخت الکتروموتور ها، از جمله الکتروموتور 2 اسب به حدی بود که در قرن بیستم آن را ستون اصلی بسیاری از صنایع بودند.

اسب بخار چیست؟

اسب بخار واحد اندازه گیری توان است و از آن برای بیان توان یک وسیله مانند الکتروموتور استفاده می کنند. یک اسب بخار برابر با میزان توانی است که برای جا به جایی یک جسم 75 کیلوگرمی تا فاصله یک متری و در مدت یک ثانیه مورد نیاز است. برای سنجش توان یک موتور یا وسیله که با نرخ اسب بخار تعیین شده است، این نرخ را با توانی که برای انجام کار لازم است، به دست می آورند. برای مثال الکتروموتور 2 اسب یکی از مدل های محبوبی است که برای انجام بیشتر کار های روزانه و در برخی از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

تاریخچه اسب بخار

اسب بخار

جیمز وات، مخترع اسکاتلندی، اصطلاح اسب بخار را برای نخستین بار ابداع کرد. البته جیمز وات مخترع موتور بخار نبود؛ اما این فناوری را به میزان زیادی بهبود بخشید و به رایج شدن اصطلاح اسب بخار کمک زیادی کرد. برای این که بیشتر با تاریخچه اسب بخار آشنا شویم باید کمی بیشتر درمورد تاریخ ورود این اصطلاح توضیح دهیم.

جیمز وات در سال 1776 موتور بخار را مجددا طراحی کرد. طراحی دوباره او موجب بهبود چشمگیر عملکرد و مصرف سوخت موتور های بخار شده بود. او برای این که این موتور ها را آسان تر به بازار بفروشد، نیاز به اصطلاحی داشت که در ذهن عموم مردم به راحتی جای گیرد. در زمانی که بیشتر وسایل توسط اسب ها هدایت می شدند، او تصمیم گرفت از اصطلاح اسب بخار برای نشان دادن موتور های بخار خودش استفاده کند. به کمک این اصطلاح او می توانست به راحتی نشان دهد که موتور های بخارش تا چه اندازه قوی تر از ماشین هایی هستند که با نیروی اسب ها کار می کنند.

تفاوت موتور و ژنراتور

حال که با اسب های بخار آشنا شدید باید متوجه شده باشید که الکتروموتور 2 اسب به چه معنا است. اما بسیاری از افراد ممکن است موتور ها و ژنراتور ها را با یکدیگر اشتباه بگیرند؛ به دلیل این که ژنراتور و موتور ها از لحاظ ساختاری و اصل کار بسیار مشابه با یکدیگر اند. در حالی که عملکرد آن ها کاملا متضاد هم است. الکتروموتور ها انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند؛ اما در ژنراتور انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی بدل می شود.

انواع الکتروموتور

انواع الکتروموتور

  • موتور های DC

رایج ترین نوع الکتروموتور 2 اسب ، مدل های DC هستند. موتور های DC همان طور که از نام آن ها پیدا است، از طریق منبع تغذیه DC تغذیه می شوند. این موتور ها را می توانید در سیستم های تهویه، لوازم خانگی، یخچال ها و فریزر ها، آبگرمکن ها، دستگاه های فروش خودکار، دستگاه های کپی، چاپگر ها، پروژکتور ها، تجهیزات اداری، وسایل نقلیه و تجهیزات پزشکی مشاهده کنید. موتور های DC تقریبا در بیشتر وسایلی که امروزه استفاده می کنیم به کار رفته اند.

  • موتور های AC

موتور های AC با منبع تغذیه AC کار می کنند و به به دو دسته موتور AC تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند. کاربرد موتور های AC بیشتر صنعتی است و آن ها را می توانید در دستگاه های بزرگ بیابید.

جمع بندی

الکتروموتور ها وسایل بسیار پر کاربردی هستند که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. امروزه تقریبا در هر وسیله برقی می توانید موتور های الکتریکی را پیدا کنید. این موتور ها در صنعت های مختلف تاثیرات بسیار زیادی گذاشته اند و روز به روز قوی تر و بهینه تر می شوند. برای این که اطلاعات شما را درمورد الکتروموتور 2 اسب تکمیل کرده باشیم، در این نوشته درمورد موتور های الکتریکی، اسب بخار و تاریخچه ای که دارد، مخترع آن و تفاوت های الکتروموتور ها و ژنراتور ها توضیحات مبسوطی ارائه کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *