پمپ

انواع پمپ برای سیالات خورنده

پمپ-مواد-شیمیایی

بسیاری از مواد شیمیایی در صنایع وجود دارند که خاصیت خورندگی دارند. به همین منظور برای انتقال این مواد اسیدی و خورنده به پمپ مواد شیمیایی یا ضد اسیدی احتیاج است. به دلیل این که ممکن است نشت اسید خطرات جانی و مالی به همراه داشته باشد برای همین توجه به نکات ایمنی حائز اهمیت است. از پر کاربرد ترین پمپ مواد شیمیایی پمپ برای سیالات خورنده است. زیرا میزان زیادی از مواد خورنده از پمپ عبور می کنند و باید اجزای آن قابلیت ضد خورندگی داشته باشند.

همچنین بدنه ی پمپ ها از جنس های مختلف مانند فولاد ضد زنگ، کاینار، آلومینیوم، پلی پروپیلن، تفلون و… ساخته شده است. در ادامه بیشتر راجع به انواع پمپ های ضد اسیدی توضیح می دهیم. شما می توانید برای خرید و گرفتن راهنمایی در ارتباط با انواع پمپ ها با ما در شهر پمپ تماس حاصل نمایید. یا به سایت شهر پمپ مراجعه نموده و از کاتالوگ های موجود در سایت بهره مند شوید. همچنین ارسال تمام محصولات ما رایگان می باشد.

تقسیم بندی انواع پمپ

تقسیم بندی انواع پمپ ها شامل پمپ های ضد اسیدی نیز می شود. از لحاظ شیوه ی کار که دارای انواع مختلف پمپ گریز از مرکز، پمپ دیافراگمی ضد اسید ، پیستونی، مونو پمپ اسیدی و… می باشد که در ادامه توضیح خواهیم داد. دیگری از لحاظ جریان ورودی است که شامل سه فاز و تک فاز می باشد.

پمپ ها با جریان سه فاز برای آبدهی استفاده می شوند و در خروجی دارای هد مناسبی می باشند. این مدل پمپ هایی با توان بالا هستند که کاربرد هایی بسیاری در صنایع دارند. پمپ های تک فاز نیز در جاهایی که برق ندارند مورد استفاده قرار می گیرند.  

پمپ دیافراگمی ضد اسید

برای پمپاژ سیالات اسیدی استفاده می شود و در تماس با سیال هم در بخش بدنه و هم داخلی انعطاف پذیرند. اگر پمپ دیافراگمی ضد اسید دچار نشتی یا خرابی شود به دلیل پارگی دیافراگم است که به راحتی قابل تعویض می باشد.

پمپ سانتریفیژ پلیمری

پمپ سانتریفیوژ پلیمری از جنس های پلی پروپیلن، پی وی سی، تفلون، ‌کاینار ساخته می شود. برای پمپاژ اسید ها و باز ها، حلال ها و انواع سیالات شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. از نوع پمپ سانتریفیوژ بوده و بعضی مواقع به پمپ مواد شیمیایی شناخته می شود که از لحاظ فنی اشتباه است.

پمپ ضد اسید مگنتی

پمپ ضد اسید مگنتی برای سیالات دارای خورندگی، کاربرد دارد. این مدل یکی از محبوب ترین و پر قدرت ترین پمپ برای سیالات دارای خورندگی است. به دلیل اینکه دارای توان بالایی می باشد و قدرت انتقال سیالات لزج را دارند. پمپ ضد اسید مگنتی با ایجاد یک میدان مغناطیسی بین پروانه و الکتروموتور ارتباط برقرار کرده و از این رو توانایی انتقال سیالات خورنده با حجم بالا را دارند. از این پمپ به منظور انتقال سیالات با ماهیت اسیدی بسیار خطرناک استفاده می شود. به دلیل آب بندی بسیار خوب این پمپ و پایین آمدن احتمال نشتی.

دوزینگ پمپ ضد اسید

پمپ های پریستالتیک در مکان هایی که احتیاج به دوزینگ است، می توانند یک جریان دقیق و قابل اعتماد را فراهم کنند. دوزینگ پمپ ضد اسید با داشتن سطح وسیع ورودی و جنس فلنچ می توانند برای یک نوع خاص از سیال برنامه ریزی شوند و یک پمپاژ یکپارچه داشته باشند. نکته ‌ای که در ارتباط با دوزینگ پمپ ضد اسید مورد توجه قرار می گیرد، احتمال پارگی شیلنگ ورودی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *